1 oktober 1987 :

Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector, richten Walter Celis en Ronny Remeysen Taxi Sinjoor bvba op.  Ze vestigen zich op de Kioskplaats in Hoboken.  Er wordt gestart met 7 voertuigen van het merk Mercedes, waarvan er vier vergund zijn in Antwerpen-stad en drie in Hemiksem.  

De zaakvoerders doen alles zelf : dispatching, administratie en onderhoud van het wagenpark.  En voor dringende ritten, springen ze zelf in een voertuig om de klanten te helpen.
   

1988 :

Om te kunnen voldoen aan de stijgende vraag, wordt een jaar later al beslist om 7 extra vergunningen bij te vragen in Hemiksem, en worden nieuwe Mercedessen aangekocht.
 

1989 :

Opnieuw volgt een uitbreiding met twee vergunningen.  Op dat moment heeft Taxi Sinjoor de beschikking over 16 wagens. 


1991 :

Het klantenbestand blijft groeien en er wordt beslist om naaste concurrent Mikrotax uit Wilrijk over te nemen. De vergunningen uit Hemiksem worden vervangen door Antwerpse vergunningen.  Het wagenpark wordt uitgebouwd tot 26 voertuigen, en er worden professionele dispatchers aangeworven. 

1996 :

De aanwerving van een automecanicien en een administratief medewerker zijn noodzakelijk om het bedrijf professioneel uit te baten.  Het kleine kantoor wordt veel te krap en Taxi Sinjoor breidt uit :  een groter administratief kantoor en een garage met 23 staanplaatsen, wordt bijgehuurd, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor het onderhoud en de herstellingen van de wagens.

mei 2014 :

Taxi Sinjoor wordt overgenomen en omgevormd tot een N.V. De nieuwe eigenaar en afgevaardigd bestuurder, Bart De Mulder, wenst door schaalvergroting het hoofd te bieden aan de keiharde concurrentie in de sector.  Het management en het voltallige personeel worden overgenomen.  

augustus 2016:

Taxi Sinjoor verhuist naar de Boterhamvaartweg 11 in Antwerpen, om professionele redenen. Daar heeft de dispatching en de administratie de beschikking over een grotere en modernere kantoorruimte.  FMS wordt aangekocht. Dit hypermodern taxi-communicatiesysteem moet ervoor zorgen dat wij onze klanten een optimale service kunnen bieden. Een taxi-app wordt gelanceerd. 

© Taxi Sinjoor 2014-2020

Een realisatie van BD-Solutions